Dansın Melike'leri Sahnede, Gelsin Görsün Ege De

Sonbahar bütün hızıyla devam ediyor. Yüreği birbirinden güzel insanlarla birlikte yapılan aktiviteler de öyle...

Adada sonbahar demek, bütün kış rüyalarımızı süsleyecek sahneler demek. Çocukken okullar açılacak diye geç gelmesini beklemek, büyüyünce hiç bitmemesini dilemek demek. Sakin sessiz sokaklarda yürümek, sıcacık adaçayının tadına varmak, şalların raflardan çıkması demek. Haşlanmış mısırın yerini mangalda mısıra bırakması demek.
Bütün bunlar olup biterken bir de unutulmayacak birkaç anı biriktirebilmektir adada sonbahar. 
Benim 2012 sonbaharından en güzel anılarından biri, sirtaki mezunları gecesinde bulunmak oldu. Büyükada Su Sporları Klübünde gerçekleştiren geceye, bu yaz sirtakiye gönül vermiş öğrenciler, özel misafirler, birbirinden şık hanımlar ve beyler katıldılar. 

Dansın Melike'lerini İzlemek İçin Tıklayın    


https://vimeo.com/49229584 adresinden videoyu izleyebilirsiniz
Melike Dirik ise bu güzel insanları bir araya toplayan isim. Enerjisi, ışığı ve yeteneği kadar, insana kattıkları, şen kahkahası, mütevaziliği ve her daim gülen yüzü ile de bir kez tanıdınız mı bir daha kopmak istemeyeceğiniz türdeki nadir bulunan insanlardan. İzleyeceğiniz görüntülerde ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızdan burada bitiriyorum yazımı. Size tavsiyem Melike ile tanışın ve ondan özellikle size "PAAME" demesini isteyin. Asla pişman olmayacaksınız :) 


İyi Seyirler
Nadin Nerjan  

Yorumlar

  1. Nadincim canım benim tüm PAAAAAME'ler, SİRTAAAAAKİ'ler senin için.. Seni,Raffi'yi ve herkesi tanıdığım için çok şanslıyım. Sizlerde benim hayatıma renk kattınız, mutluluk kattınız.. O kadar işin arasında o gece orada olman çok değerliydi.. Herşey için, fotoğraflar için, videolar için öğrencilerim ve kendi adıma binlerce binlerce teşekkürler..)))) Birbirlerimizin hayatında her zaman var olmak üzere PAAAAAME..))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. PAAAME Melike, son organizasyonunda orada olamadığım için çok üzgünüm, seni takipteyim ve en kısa zamanda görüşmek istiyorum. İzlemede kal. Biz de çok şanslıyız seni tanıdığımız için buna emin olabilirsin :))) YAASSUUU!

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mimoza Mevsiminde Mimozalı Kadın

Yüzde Yüz Zomato