Kayıtlar

Eylül 4, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Keep On Dancing (Kasaposervikos)

Toplu, çift veya solo dans etmenin güzelliği bambaşka tabi fakat bir de bazı kültürler ve onların müzikleri var ki insan omuz omuza dans etmekten alamıyor kendini. Bunlardan biri de Yunan müziği elbette.

Η Μαργαρίτα η Μαργαρώ

Teach me to dance.. Will you ? Madem Travelling Cooking and Dancing , bu da yolun ortasında müziği duyar duymaz dans edişimin kısacık bi görüntüsü... En sonunda "Mart Gukagor" diye bitirdim, çoğunuzun anladığını varsayarak sizi video ile başbaşa bırakıyorum :) Kameranın arkasındaki Tamar'ın ellerine sağlık.. 

1 Eylül 2012 Büyükada

Az Uz, Dere Tepe Düz Tamar Bal ve ben, 2012 Sonbaharına Büyükada'da girmeyi ve blogumuzun ilk videosunu da burada oluşturmayı istedik. Ön hazırlık aşamasında kameramız, tripodumuz ve piknik için gerekli malzemelerimiz vardı. Olmazsa olmaz bi mp3 player, Tamar'ın seçtiği bir Bordeux şarap, sandwicherimiz bisikletlerimiz ve biz.. 

Sebze Waltz

Bu sefer tarçınlı, sebzeli ve kavrulmuş çam fıstıklı tavukları milföyde sunduk. Yanına da közlenmiş edamlı patlıcan yaptık. Beşameline de illa ki muskat kattık. Yaparken de yerken de çok eğlendik.  Bu video arşivimizdeki eski videolardan. Bugünden itibaren çok daha ayrıntılı çok daha renkli tarifler gecelek. 1 Eylül biz çok uğurlu geldi. Çok güzel tesadüfler yaşadık ve birbirinden değerli iki güzel insanla tanıştık. Bu sayede bundan sonra artık ne patlıcanlarımız kararacak ne de beşamelimiz katılaşacak.  Yeni dostlarımızın isimleri şimdilik bizde kalsın. Videolar yayınlandıkça kendilerinden bahsedeceğiz. Sürpriz. Tamar yemeklerin içinde bol miktarda sebze kullanmayı çok seviyo. Beni de alıştırdı. Şimdi herşeyin yanında sotelenmiş kabaklar havuçlar arıyorum. Hem rengarenk sebzelerin bolca kullanıldığı fırında tarçınlı tavuk hem de edamlı patlıcanlar olduğu için bu yemeğe sebze waltz ismini koydum. Afiyet olsun.. İyi Seyirler Tamar Bal & Nadin Nerjan 

Multum In Parvo

Resim
"Much in Little"  O kadar az ve öz, o kadar güzel açıklıyor ki tüm anlatmak istediklerimizi dayanamadım.