7 Ekim'de Dostlarla...


Hatırlatmalara ve dürtüklemelere gerek kalmadan kendiliğinden akan programların ciddi anlamda hastasıyım. Blogumuzun temellerini attığımız bugünden itibaren her bir yayına can veren organizasyonların bu tatta oluşması da kaynağı tükenmeyen bir mutluluk... Öncelikle 7 Ekim akşamı ağırladığımız birbirinden değerli dostlarımız için oluşturduğumuz menüyü Tamar'la balkon'da kahve içerken böyle tanıttık:


Hemen ardından menüde adı geçen kadayıf börek tarifimiz de hal-i hazırda yayına girdi:


Önümüzdeki günlerde diğer görüntüleri de derledikten sonra paylaşacağız.

Video konusunda paylaşmak istediğim çok önemli bir nokta var. Mutfakta çalışırken Tamar'la ikimiz üretimin doğası gereği çok seri olmak durumunda kalıyoruz. Bunu yaparken kamerayı bir yönde unutup tezgahın diğer bir tarafında başka birşeyi çırparken veya doğrarken kamerayı kendimize çevirmeyi unuttuğumuz çok oluyor. Bu bağlamda ilerleyen günlerde kameraman olmakta gönüllü dostlarımızı aramızda görmek ve mutfağımızda ağırlamak bizi çok mutlu edecektir :)

7 Ekim Pazar akşamına dönecek olursak, yürekten söylemeliyim ki unutulmaz bir akşam yaşandı ve güneşin doğuşuna kadar da devam etti. Bizler gibi evini kuş yuvası bellemiş insanların pek nadiren karşılaştığı bir olayın kaderini samimi sohbetler, gitar çalınan şarkı söylenen hatta besteler ve cover'lar yapılan bir gece değiştirdi. 8 Ekim sabahı Raffi'yle birlikte Kıbrıs'a bizi sevgili misafirlerimiz yolculadılar. Sabaha kadar birlikte vakit geçirdikten sonra valizimizi de hepbirlikte yapıp iyi dileklerle yolculandıktan sonrasını Ercan Havalimanı'na varana kadar ve oradan otelimize transferimize kadar olan kısmını hatırlamıyorum :) Zira uyku halime "baygın" kelimesi daha yaraşır bir tanım olabilir.

Bu yemekten sonra İstanbul'dan vatanın bir ucuna yayılan bir biz değiliz tabii ki. Tamar da şu sıralar Ankara'da ve bol bol anı biriktiriyor. Tabii ki onun gibi ben de anısız ve videosuz dönmedim. Bir sonraki yayında Kıbrıs'tan kısa kareler yayınlayacağım. O zamana dek iyi seyirler dilerim.

Bizi takip etmeye değer bulduğunuz için yüreğimizin en derinlerinden teşekkürlerimizle.
Şimdilik hoşçakalın..

Tamar Bal & Nadin Nerjan

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mimoza Mevsiminde Mimozalı Kadın

Yüzde Yüz Zomato