Kırkımız Çıktı


Yepyeni bir aya merhaba dedik. Bu vesile ile kırkıncı yayınımızı da yayınlamanın mutluluğu içindeyiz. Tamar'la birlikte Küçük keyflerimizi görüntülemelerimiz eskilere, dostluğumuz ise doğduğumuz günlere dayanıyor olsa da, dostlarımızla ve bizi takip eden herkesle hikayelermizi paylaşmalarımız, yani natadinmare yolculuğumuz 1 Eylül 2012'de başladı. O günden beri küçük tatlı telaşlar, mini mini tarifler, küçük küçük gezilerle, bol bol dans ederek ve sonu gelmeyen kahkahalarla geçirdiğimiz günlerimize dersimizi çalışarak, hayata gönül vererek ne olmaya doğduğumuzu anlamaya çalışarak ve günlerimize anlam katarak yolculuğumuza devam ediyoruz. Havalar biraz daha ısındığında, çok daha tatlı sürprizlerle yayınlarımıza devam ediyor olacağız.



Bu yayına kadar geçen süreye inanarak geldik. Bildiklerimize, bilmediklerimize, kendimize ve dostlarımıza inanarak. Öğrendiklerimize ve hatalarımıza inanarak. İnanç demişken burada koskocaman bir parantez açmak gerekiyor. Dünya üzerinde insanoğlunun varoluşundan bu yana, inanç üzerine bitmek bilmeyen bir çeşitlilik olduğu, yadsınamaz bir gerçek. Bir başka gerçek de, yine insanoğlunun hayattaki varlığını sürdürebilmek için güdülerinden kaynaklanan bir savaşın olduğu. Yaşam savaşı. İster günlük hayattaki zorluklarla mücadele etmek için olsun, isterse hayatı yaşarken geçtiğimiz büyük sınavları geçmek için olsun hepimiz bizden daha yüce bir kudretin ve kuvvetin varlığına, ve o varlığın bizleri koruduğuna ve kolladığına inanıyor, inanmak istiyoruz. 

Bütün bu sistemin içinde zaman geçtikçe daha iyi idrak ettiğimiz bir şey var. Hepimize başta sağlık, sonra huzur ve mutluluk gerekiyor. İç güzelliğimizi dışarıya yansıtabilmek için, kendimize ve çevremizdeki insanlara faydalı olabilmek için, huzurumuzun ve sağlığımızın yerinde olması gerekiyor. 

İşte bu yayınımızda, yeni ayla birlikte, bizi takip eden ve bu yazıyı okuyan tüm dostlarımız için bu sabah Vefa (Ay Bir) kilisesinde, bir dilek anahtarı alarak, başta sağlık olmak üzere, bereketli günleriniz olması için, akışa güvenmemiz için, kendimizi rahatça ifade edebilmemiz için, dileklerimizin gerçekleşmesi için, bilgelik için, barış için ve gelecek olan bütün keyifli günlerimiz için dua ettim. 

Yüreğinizden geçen tüm güzel dileklerin gerçekleşmesi dileklerimizle birlikte iyi aylar diliyoruz. 
Sevgilerimizle
Nadin Nerjan & Tamar Bal 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mimoza Mevsiminde Mimozalı Kadın

Yüzde Yüz Zomato